O podjetju HVAC montaža d.o.o.

V podjetju HVAC montaža d.o.o. smo specializirani za strojne inštalacije. Skrbimo za vse vrste strojnih inštalacij – vodovod, ogrevanje, prezračevanje, klimatizacija, in več!

Celovite rešitve – od ideje do izvedbe

Poskrbimo za celotno izvedbo projekta – od idejnih rešitev, do projekte dokumentacije, izdelave natančnih popisov del pri sanacijah obstoječih objektov in novogradnjah. Dela izvajamo tako v stanovanjskih objektih, kot tudi v proizvodnih, industrijskih objektih in javnih ustanovah.

Hvac Montaža - strojne inštalacije Maribor

“Naše dobro ime smo si ustvarili s trdim delom in kvalitetnimi storitvami – od svetovanja, montaže, in do poprodajnih storitev. Vse to ponujamo ob ugodnih cenah, pravtako pa dajemo poudarek tudi hitri izvedbi storitev.
Celovite strojne inštalacije nudimo na obstoječih objektih in novogradnjah, s poudarkom na racionalni rabi energije.”
– Metod Bosnar, direktor podjetja HVAC montaža d.o.o.

Celovite storitve

Naše dobro ime smo si ustvarili s trdim delom in kakovostno izvedbo naših storitev, ki je naša prva prioriteta. Ob ugodnih cenah ponujamo celostno izvedbo storitev – od idejnih rešitev, do končne izvedbe – ter vse vmes!

Hitra izvedba

Zavedamo se, da mora biti delo v današnjem svetu izvedeno ne samo kakovostno, ampak tudi hitro. Zato se maksimalno potrudimo, da smo odzivni in dogovorjene storitve izvedemo hitro, znotraj dogovorjenih časovnih okvirjev.

Vrhunski izdelki in servis

V podjetju imamo strokovnjake, ki vam bodo svetovali in priporočali le preverjene in najkakovostnejše izdelke, za kvaliteto katerih jamčimo. Izvajamo tudi servis in vzdrževanje naprav strojnih instalacij. Smo tudi pooblaščeni serviser za Viessmann naprave.

Želite izboljšati obstoječ ogrevalni sistem ali poiskati najboljše rešitve za vašo novo hišo?

Naši zanesljivi partnerji in dobavitelji, za kvaliteto katerih jamčimo.

Hilti oprema
Kolpasan
Systemair
Geberit
Tece logo
Rehau logotip
Viessmann Slovenija
Jika by Laufen
Grundfos
Hvac Montaža - strojne inštalacije Maribor

Potrebujete kakršnekoli strojne inštalacije ali imate vprašanje za nas?


One session offered school administrators insights on personalized digital toolboxes dissertation service.